Hospice Sjælland

Praktisk info

Besøg
Du kan frit have besøg i din bolig. Af hensyn til din egen døgnrytme, anbefaler vi at der laves aftale fra gang til gang. Fordel besøgene jævnt, så der er kræfter til det hele.

Kontaktperson
Har du en stor familie eller mange pårørende, der gerne vil følge med i dit ve og vel, så er det en god ide at udnævne én person til kontaktperson, der underretter de andre.

Børn på hospice
Børn har en naturlig plads på hospice; men det er vigtigt, at der altid er en voksen til stede for barnet, som det er trygt ved. Børn lever deres liv og skal ikke tysses unødigt på. Der er legetøj, spil og bøger, TV og DVD, der kan bruges i boligerne eller på fællesarealerne. >> Læs mere i uddrag fra Årsrapport 2011: "At skabe et rum for børnene midt i sorgen".

Husdyr på hospice
Mindre husdyr (hund, kat, fugl eller lignende) er velkomne til at blive bragt herind på besøg.

Husdyret skal opholde sig i beboerens bolig og må kun færdes (for hundes vedkommende) i fællesarealerne samt udenfor - i snor. Husdyr må ikke være i opholdsstuen/køkken omkring spisetiderne. Det kan individuelt aftales om husdyret kan bo og overnatte på Hospice.

Personalet kan desværre ikke påtage sig ansvar for pasning af dyret. Hvis du bliver for svag til selv at passe dit dyr, skal dine pårørende således tage sig af det, enten ved en ordning her på hospice, eller tage dyret med hjem og bringe det ind på besøg.

Rygning på hospice
Hospice Sjælland er i princippet røgfrit. Beboere henvises til at ryge i rygerummet eller udenfor på deres terrasse.

Trådløst internet
Der er etableret et trådløst internet (HospGa-est) til brug for dig og dine pårørende. Kontakt personalet for at få udleveret en kode. Vær opmærksom på, at kode kun kan tildeles i dagtimerne kl. 08.00-15.00 på hverdage

Parkering
Der er parkeringsmuligheder lige uden for Hospice Sjælland.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Hospice Sjælland.