Køkken på hospice
Læs “Maden på hospice” her.
Køkkenet har bronzemærket i økologi. >> Læs mere om Det Økologiske Spisemærke, som kontrolleres af Fødevarestyrelsen.
Køkkenpersonalet tilbereder dagligt hjemmelavet mad.
Ugens menu vil blive udleveret til dig. Har du lyst til noget andet at spise, så tal med personalet om det. Ud over de faste måltider kan du altid få lidt at spise, hvis sulten skulle melde sig.
Vi gør opmærksom på, at hospice ikke kan modtage hjemmebagte kager og andre fødevarer i henhold til fødevarelovgivningen. Det er desværre ikke muligt at sælge mad og drikkevarer til pårørende.
Dagens måltider
Køkkenet tilbereder 3 hovedmåltider og 2 mellemmåltider dagligt.
Morgenbuffeten serveres i tidsrummet kl. 7:30-10:15:
- Friskbagt brød/boller samt rugbrød
- Smør, marmelade. Oste, honning og pålæg.
- Diverse surmælksprodukter. Müsli, havregryn og cornflakes.
- Øllebrød og havregrød.
- Hjemmelavet proteindrik, 2 slags juice, kaffe, te, og kakao.
Lørdag og søndag er der altid blødkogte æg
Middagsbuffeten serveres i tidsrummet klokken 12.00-13.00. Den varme mad bliver serveret til middag, som består af 2 retter – en hovedret og en biret.
Aftensmaden serveres i tidsrummet kl. 17:30-18:30
Aftenkaffe fra kl. 19:00 med lidt sødt.
Årets højtider
Køkkenet gør meget ud af at fejre årets højtider. Vi holder påskefrokost, fejrer husets fødselsdag med boller og lagkage, griller til Sct. Hans, laver tre-retters menu til høstfest og holder halloween med spøg og skæmt. Til adventssøndage er der gløgg og æbleskiver.