Lindrende behandling og pleje

På hospice gør vi alt for at lindre ikke kun fysiske, men også psykiske, sociale, åndelige og eksistentielle problemstillinger.

Medicinsk behandling og øvrig omsorg

Lindring af dine lidelser er en forudsætning for, at du kan nyde de ting, du sætter pris på. Vi lægger derfor vægt på hurtigt i samarbejde med den enkelte at på bedst mulig måde lindre smerter, kvalme og andre generende symptomer.

Vi ønsker så vidt muligt at være på forkant og komme disse gener i forkøbet. Det kræver et godt samarbejde mellem dig som patient og os som fagpersoner. 

Ligeledes kan sociale eller åndelige forhold plage dig og helt fylde dine tanker. Vi støtter dig og hjælper dig med, at lindre dig for det der fylder. 

Fysioterapi

Ud fra individuel undersøgelse og vurdering, i harmoni med patientens behov og ønsker, tilrettelægger fysioterapeuten behandling og træning i samarbejde med det tværfaglige team på hospice.

Præst
Præsten tilbyder sig som samtalepartner, hvor tanker, som er svære at tale om, men endnu sværere at bære alene, kan deles med præsten. Tre gange månedligt afholdes gudstjeneste i Orangeriet med deltagelse af organist og frivillige.

Harpeterapi
Harpeterapeuten tilbyder harpemusik, som glæder og bringer trøst, håb og lindring for patienter og pårørende.

Din døgnrymte

Det er vigtigt, at du har kræfter til det, der er betydningsfuldt for dig her og nu. Derfor hjælper vi dig med at tilrettelægge dagen, så du kan være oppe, når du har lyst, spise, modtage besøg og sove, når det føles bedst for dig. Vi vejleder dig ud fra vores faglige bedømmelse af, hvad der kunne være godt for dig og respekterer samtidig dit udgangspunkt. 

​Omsorg og nærvær

Få mere information her

​Lindrende behandling og pleje

Lær os bedre at kende

Vil du besøge os?

Hvis du vil besøge os er du velkommen, men ring i forvejen så vi kan tage ordentligt imod dig.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Hospice Sjælland Den Selvejende Institution

Tønsbergvej 61, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

CVR: 28944381

Kontaktoplysninger

Telefon: 46 76 29 29

E-mail: info@hosj.dk

Vi hører gerne fra dig.

Vigtig info

Hospice Sjælland kan kontaktes døgnet døgnet rundt.

Hvis du vil besøge os er du velkommen, men ring i forvejen så vi kan tage ordentligt imod dig.

Læs vores privatlivspolitik her