Økologisk Spisemærke i Bronze
På Hospice Sjælland lægger vi stor vægt på økologi. Vi ønsker derfor at omlægge maden fra konventionelle råvarer til økologiske råvarer i det omfang, det er muligt.
Vi tror på, at økologi er vigtigt for mange, og vi vil gerne vise at vi tager medansvar for naturen og grundvandet, får færre tilsætningsstoffer i maden, bedre dyrevelfærd og færre sprøjtemidler.
Det Økologiske Spisemærke er et statskontrolleret bevis på, at Hospice Sjælland satser på økologi.
30-60% af køkkenets indkøb af føde- og drikkevarer er i dag økologiske, og vi har derfor opnået Det Økologiske Spisemærke i Bronze.
Denne økologiske omlægning er en fælles succes, skabt af medarbejderne på Hospice Sjælland, som bidrager til at skabe faglig udvikling, glæde og stolthed – med mere fokus på madspild, sæsonbestemte råvarer og lokalt producerede råvarer.
>> Læs mere om Det Økologiske Spisemærke, som kontrolleres af Fødevarestyrelsen.