Hospicepatientens egen bolig

De enkelte boliger på Hospice Sjælland er 36 kvm og består af et indgangsparti, en opholdsafdeling, en soveafdeling og et badeværelse.

Vi har forsøgt at gøre boligerne så hjemlige som muligt, men der er naturligvis taget hensyn til omsorgen og arbejdsmiljøet for personalet. Du er velkommen til at give din bolig et personligt præg ved hjælp af mindre møbler, malerier eller lignende. 

I indgangspartiet er der garderobemulighed for besøgende og en skabsvæg, hvor halvdelen af skabet er til patientens rådigehed. Den anden halvdel anvendes af personalet. Opholdsafdelingen har højt til loftet og en vinduesparti fylder hele den ene væg. Herfra er der udgang til boligens private terrasse.

I opholdsafdelingen er der stole og et bord, der evt. kan skiftes ud med patientens egne møbler, samt en sovesofa med plads til to overnattende. En reol ved den ene væg har plads til egne ting, og på kunstskinnerne på væggen kan hænges egne billeder og fotos. I soveafdelingen er der en behagelig seng, et sengebord og en komfortabel stol, der er mulig at transportere rundt på hele hospice.

Er I et ægtepar og har lyst til en dobbeltseng, er dette også muligt. Badeværelset er stort, og det bliver indrettet efter den enkelte patients behov.

​Omsorg og nærvær

Få mere information her

​Lindrende behandling og pleje

Lær os bedre at kende

Vil du besøge os?

Hvis du vil besøge os er du velkommen, men ring i forvejen så vi kan tage ordentligt imod dig.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Hospice Sjælland Den Selvejende Institution

Tønsbergvej 61, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

CVR: 28944381

Kontaktoplysninger

Telefon: 46 76 29 29

E-mail: info@hosj.dk

Vi hører gerne fra dig.

Vigtig info

Hospice Sjælland kan kontaktes døgnet døgnet rundt.

Hvis du vil besøge os er du velkommen, men ring i forvejen så vi kan tage ordentligt imod dig.