Menu

Hospicepatientens egen bolig

De enkelte boliger på Hospice Sjælland er 36 kvm og består af et indgangsparti, en opholdsafdeling, en soveafdeling og et badeværelse.
 
Vi har forsøgt at gøre boligerne så hjemlige som muligt, men der er naturligvis taget hensyn til omsorgen og arbejdsmiljøet for personalet. Du er velkommen til at give din bolig et personligt præg ved hjælp af mindre møbler, malerier eller lignende. 
 
I indgangspartiet er der garderobemulighed for besøgende og en skabsvæg, hvor halvdelen af skabet er til patientens rådigehed. Den anden halvdel anvendes af personalet.
 
Opholdsafdelingen har højt til loftet og en vinduesparti fylder hele den ene væg. Herfra er der udgang til boligens private terrasse.
 
I opholdsafdelingen er der stole og et bord, der evt. kan skiftes ud med patientens egne møbler, samt en sovesofa med plads til to overnattende. En reol ved den ene væg har plads til egne ting, og på kunstskinnerne på væggen kan hænges egne billeder og fotos.
 
I soveafdelingen er der en behagelig seng, et sengebord og en komfortabel stol, der er mulig at transportere rundt på hele hospice.
 
Er I et ægtepar og har lyst til en dobbeltseng, er dette også muligt.
 
Badeværelset er stort, og det bliver indrettet efter den enkelte patients behov.
 
 
Hjemmesiden er udviklet og hostet af internet 123