Menu

Dagen på hospice

Hospice råder over både daglig- og spisestue samt Orangeri (glashuset), hvor du er velkommen til at være. Her kan du læse, lægge puslespil, høre musik, slappe af og nyde den dejlige udsigt på alle årstider.

Vil du en tur ud på terrasserne i din seng eller kørestol er det muligt, ligesom din familie er velkomne til at tage dig med på ture alt afhængig af, hvor meget kræfterne tillader. Tal med personalet om dine ønsker og behov.

Der vil løbende være musikarrangementer, foredrag og sangkor, se opslag på opslagstavlen. Der er mulighed for at få sin seng kørt ind til arrangementerne.

Faste tilbud
På hospice vil du opleve, at vi også har faste rutiner – men de er ment som et tilbud til dig og dine pårørende.

Der er tilbud om faste spisetider i  spisestuen, gudstjeneste, musik i opholdsstuen og festligholdelse af alle højtider.

Måltidet
Mad og drikke er forbundet med hygge, glæde og sociale kontakter – faktorer, som fremmer livskvaliteten hos alle. Vores frivillige hjælper til ved måltiderne som måltidsværter.

Kaffe og the
Pårørende kan brygge egen kaffe og te i pårørendekøkkenet og er også velkomne til at tappe fra automaten i spisestuen.

Alkohol
Har du lyst til øl/vin eller snaps, serverer vi det gerne for dig. Dine pårørende har mulighed for at medbringe tilsvarende.

Aviser
Du kan omadressere dit eget abonnement til Hospice adresse, og i dagligstuen ligger aviser til fælles brug.

Kæledyr

Det er muligt, at få besøg af sit kæledyret.

Musik
Vi holder meget af musik på Hospice Sjælland og du har mulighed for at høre musik i din bolig, i dagligstuen, i Orangeriet og i spabadet. Hospice råder over en del Cd’er, som du frit kan benytte, men medbring gerne egen favoritmusik.

Flyglet i Orangeriet har en vidunderlig klang, som alle er velkomne til at spille på. I spisestuen har vi foruden et klaver, en klassisk spansk guitar og en kalimba. Disse instrumenter kan bruges af alle i huset og kan tages med ind på stuen.

Spabad
Udover dit eget badeværelse i boligen, har du mulighed for at benytte vores spabad.

Fodterapeut og frisør
Du kan få besøg af fodterapeut og frisør i din bolig mod egenbetaling.

Alternative behandlere
Har du modtaget behandling inden du kom på Hospice og ønsker du at fortsætte med dette, er du velkommen til at invitere din behandler indenfor.

Hjemmesiden er udviklet og hostet af internet 123