Menu

Praktisk info

Besøg
Du kan frit have besøg i din bolig. Af hensyn til din egen døgnrytme, anbefaler vi at der laves aftale fra gang til gang. Fordel besøgene jævnt, så der er kræfter til det hele.

Kontaktperson
Har du en stor familie eller mange pårørende, der gerne vil følge med i dit ve og vel, så er det en god ide at udnævne én person til kontaktperson, der underretter de andre.

Børn og unge på hospice
Børn har en naturlig plads på hospice; men det er vigtigt, at der altid er en voksen til stede for barnet, som det er trygt ved. Vi anbefaler, at børn under 16 år ikke er alene på hospice. Børn lever deres liv og skal ikke tysses unødigt på. Der er legetøj, spil og bøger, TV og DVD, der kan bruges i boligerne eller på fællesarealerne. >> Læs mere i uddrag fra Årsrapport 2011: “At skabe et rum for børnene midt i sorgen”.

Tøjvask
Du er velkommen til at bruge dit eget tøj her på Hospice. Efter individuel aftale kan dit tøj vaskes på Hospice, såfremt dine pårørende ikke har mulighed for at hjælpe med det.

Trøstedyr til børn og unge
Vi er så heldige at have et samarbejde med en gruppe kvinder, der hækler,strikker og syer trøstedyr til hospitalsafdelinger og til hospices på Sjælland. De bliver med stor glæde foræret til patienters børn og børnebørn, der selv får lov til at vælge lige det trøstedyr, de helst vil have.

Hospice Sjællands malebog
På Hospice har vi malebøger til farvelægning. Lille æske med farver følger med.

Husdyr på hospice
Mindre husdyr (hund, kat, fugl eller lignende) er velkomne til at blive bragt herind på besøg.

Husdyret skal opholde sig i beboerens bolig og må kun færdes (for hundes vedkommende) i fællesarealerne samt udenfor – i snor. Husdyr må ikke være i opholdsstuen/køkken omkring spisetiderne. Det kan individuelt aftales om husdyret kan bo og overnatte på Hospice.

Personalet kan desværre ikke påtage sig ansvar for pasning af dyret. Hvis du bliver for svag til selv at passe dit dyr, skal dine pårørende således tage sig af det, enten ved en ordning her på hospice, eller tage dyret med hjem og bringe det ind på besøg.

Rygning på hospice
Hospice Sjælland er røgfrit pr. 01.05.2018. Der vil være begrænset mulighed for at ryge udendørs for patienterne.

Trådløst internet
Der er etableret et trådløst internet REGSJGUEST til fri afbenyttelse.

Parkering
Der er parkeringsmuligheder lige uden for Hospice Sjælland.

Hjemmesiden er udviklet og hostet af internet 123